perjantai 8. helmikuuta 2013

EU tuhoaa yhteiskuntaamme – maksamme sille siitä yhä enemmän

Brysselissä neuvotellaan EU:n tulevien vuosien tuloista ja menoista. Selvää näyttää olevan se, että suomalaisten nettomaksu, siis maksettujen ja saatujen eurojen erotus, kasvaa.

Suomen nettomaksu oli v. 2011 yli 800 miljoonaa euroa, kun mukaan lasketaan unionille maksetut tullitulot. V. 2012 nettomaksu oli ilmeisesti selvästi suurempi. Ja maksun odotetaan kasvavan.

Nykyisellä EU-nettomaksulla voitaisiin esim. palkata yli 30 000 työntekijää vaikkapa vanhuksia ja sairaita hoitamaan. Tärkeä kysymys on, mitä Suomi EU-maksullaan saa.

Meille kerrotaan, että maksamme EU:lle liikkumisen ja kaupan vapaudesta. Tuollaisen esittäminen on halpaa populismia, sillä vapaaseen liikkumiseen ja kaupankäyntiin ei tarvita EU-jäsenyyttä. Eta, eli Euroopan talousaluesopimus riittää siihen. Mm. Norjan käyttämä Eta-sopimus on voimassa Suomenkin osalta.

Meille kerrotaan myös, että EU on rauhan projekti ja siitä kannattaa maksaa. Mitenhän mahtaa todellisuudessa olla. Jos on niin, että vanhat entiset vihollismaat Ranska ja Saksa eivät osaa elää sovussa muuten kuin perustamalla yhteisen valtion, mitä tekemistä Suomella tuossa on? Suomen rauhaa on uhannut pahiten se, että Suomi on sidottu eurooppalaisten suurvaltojen laajenemispyrkimyksiin. Suomen aluetta ovat aiemmin käyttäneet hyväkseen Ruotsi ja Saksa. Tämä on saanut aikaan Suomen naapurissa edelleen olevan Venäjän sotatoimia. Suurvalloilla on se erityispiirre, että ne voivat halutessaan tehdä ennalta ehkäiseviä iskuja, jos katsovat etujensa sitä vaativan. Tämä on nähty viime aikoina erityisesti USA:n politiikassa.

Nyt Suomi on sitonut itsensä EU:n, uuden eurooppalaisen suurvallan ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan. Olemme siis tiellä, joka on aiemmin vienyt maamme sotiin. Onneksi laajempi eurooppalainen turvallisuusympäristö on historiallisesti katsoen rauhallinen. Tulevasta ei kuitenkaan ole varmuutta.

Sotien juuret ovat usein olleet demokratian vastaisissa totalitarismeissa. Totalitarismi on poliittinen järjestelmä, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille aloille. EU pyrkii ulottamaan valtansa kaikille yhteiskunnan aloille. Edes 2x4 lankkua, siis kakkosnelosta ei kohta saa myydä rakennukselle ellei siinä ole EU:n hyväksymismerkkiä.

EU on moniin muihin totalitarismeihin verrattuna pehmeä harvainvalta. Harvainvalta se kuitenkin on. EU:n politiikkaa ohjaavat lähinnä sen suurten jäsenmaiden päättäjät ja suuryritysten edustajat.

Näin ollen on ymmärrettävää, että EU:n johtama politiikka tuottaa köyhyyttä ja eriarvoisuutta.

Suomi maksaa EU:lle yhä enemmän siitä, että unioni tuhoaa suomalaista yhteiskuntaa. Maksamme kunnes kansalaisten mitta tulee täyteen. EU-jäsenyyden vaihtoehto ei ole EU-kriittisyys, vaan eroaminen EU:sta. Se onnistuu eduskunnan enemmistöpäätöksellä. Sitä ennen on hyvä järjestää kansanäänestys, jota täytyy edeltää reilu kampanja ja keskustelu maamme tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Ei kommentteja: