sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vihreillä harhakuva EU:sta

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto haluaa EU:sta liittovaltion. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012120516414913_uu.shtml ViNO luottaa siihen, että vahva liittovaltio pystyy ratkaisemaan globaaleja ongelmia, kuten talouskriisin ja ilmastonmuutoksen.

Vihreiden nuorten mukaan vahva liittovaltio pystyy puuttumaan esimerkiksi ympäristö- ja ihmisoikeusongelmiin tehokkaammin kuin yksittäinen jäsenmaa. Ehtona EU:n liittovaltiolle on kuitenkin demokraattisempi päätöksenteko.

Vihreiden harhakuva EU:sta muistuttaa kovasti sitä harhaa, joka monilla oli takavuosina Neuvostoliitosta. Uskotaan sitä mitä toivotaan.

EU:n muuttaminen demokraattiseksi on kaunis ajatus, mutta yhtä toivoton kuin oli entisen Neuvostoliiton demokratisointi.

Suurten ongelmien suhteen EU on enemmän ongelma kuin ratkaisu. Miten muuten voisikaan olla, kun EU:ta ohjaavat suuret jäsenmaat ja suuryritykset. Unioni on demokratian vastainen järjestelmä. Kyse ei ole demokratiavajeesta vaan demokratian puutteesta ja sen vastakohdasta, siis harvainvallasta.

Kaiken lisäksi vihreät ovat jäljessä vaatimuksessaan. EU on jo käytännössä liittovaltio.

Kun vihreät puhuvat kauniisti demokratiasta, he varmaankin kannattavat esitystä siitä, että suomalaiset saavat kansanäänestyksessä päättää eroaako Suomi EU:sta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kommunismi ja vihreä liike ovat kapinaa Jumalaa vastaan.

http://thegeorgiaguidestones.com/1010.htm

http://commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html

https://www.google.fi/search?q=jacob+schiff&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a

Jyrki Soini